Loading...
İhracat Haftası 2017 01 Kasım 2017 | 00:00
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ihracatı en önemli gündem maddelerinden biri haline getirmek, dış ticaretteki modern uygulamalara dikkat çekmek ve ihracatçılarımız ile yabancı satın alma temsilcilerini bir araya getirmek amacıyla, geçtiğimiz sene ilki düzenlenen ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin teşrif ettiği “İhracat Zirvesi 2016” etkinliğinin ikincisi, “İhracat Haftası 2017” olarak 1–3 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde (Darülbedai Cad. No:3 34367, Şişli Maçka, İstanbul/Türkiye) düzenlenecektir.

Bu bağlamda, TİM organizasyonunda, 1-3 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek “İhracat Haftası” ile eş zamanlı olarak dünya genelinden yaklaşık 350 yabancı firma/kurum/kuruluş temsilcilerinin katılım sağlayacağı ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Anılan etkinlik kapsamında, alım heyetine ilişkin ‘’tekstil ve hammaddeleri, makine ve aksesuarları, elektrik-elektronik ve bilişim, kimyasal maddeler ve ürünleri, hazır giyim ve konfeksiyon, hububat, bakliyat, yağlı tohumlar, kuru meyve ve mamulleri, çimento, cam, seramik, toprak mahsulleri, yaş meyve ve sebzeler, demir ve demir dışı metaller, çelik, deri ve deri ürünleri, mobilya, kağıt ve orman ürünleri, otomotiv ve otomotiv yedek parçaları, su ürünleri ve hayvansal mamuller, zeytin ve zeytinyağı, fındık ve ürünleri, mücevher, madencilik ürünleri, havalandırma sistemleri, halı, süs bitkileri ve ürünleri, gemi ve yat, savunma sanayi, tütün ve tütün mamulleri’’ sektörlerinden yabancı firmaların satın alma temsilcileri yer alacaktır.

Bu kapsamda siz değerli ihracatçılarımızın anılan tarihlerdeki etkinliğimize katılımı yeni pazarlara açılmak isteyen firmalarımız açısından büyük önem arz etmektedir.

İhracat haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan ikili iş görüşmelerinde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Katılım için http://www.ihracathaftasi.com/#register2  adresindeki başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

Yabancı Firma Listesi için tıklayınız.