Loading...
Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı 2017 Başvurusu 15 Mayıs 2017 | 14:53
Ülkemiz sathında daha dengeli bir yerleşme düzeninin sağlanması ve göçün kademeli olarak yönlendirilebilmesi amacıyla nispeten geri kalmış ve sürekli göç veren bölgelerde metropolleşme eğilimi taşıyan kentsel merkez niteliğindeki yerleşim alanlarına yönelik olmak üzere ‘Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı’ kalkınma ajanslarının teknik işbirliğiyle Kalkınma Bakanlığı’nca yürütülmektedir.

Mardin ilinin 2017 yılında dâhil olduğu program kapsamında aşağıdaki paydaşlar yararlanıcı olarak başvuru yapabilmektedir.
 
  • Kamu Kurum ve Kuruluşları,
  • Kamu Yararına Çalışan Dernek ve Vakıflar,
  • Üniversiteler,
  • Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşları,
  • Belediyeler ve Mahalli İdare Birlikleri,
  • Kalkınma Ajansları

Başvuru yapılabilecek proje konuları kentsel ekonomilerin geliştirilmesi hedefleri dikkate alınarak dört öncelik alanına yönelik olmak üzere belirlenmiş olup aşağıda sunulmuştur.

Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı’na 2017 yılı bütçesinden yararlanmak amacıyla geliştireceğiniz proje önerileri ile başvuru yapmak için belirtilen proje konularında geliştireceğiniz proje fikrinin aşağıdaki linkte yer alan proje bilgi formuna işlenerek en geç 22/05/2017 tarihine kadar memin.paca@dika.org.tr elektronik posta adresine gönderilmesi ve resmi yazı ekinde Ajansımıza sunulması gerekmektedir.

Söz konusu proje başvuruları Ajansımız tarafından seçilerek Değerlendirme Komisyonu’na sunulacaktır. Programın uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar aşağıda sunulmuştur. Bu süreçte proje önerilerinizle ilgili her türlü soru ve önerileriniz için Ajansımızın Mardin Yatırım Destek Ofisi’nin 212 11 07 (200) numaralı telefonundan irtibata geçebilirsiniz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Proje Konuları için Tıklayınız.

Proje Bilgi Formu için Tıklayınız.

Usul ve Esaslar için Tıklayınız.