Loading...
Yönetim Kurulumuz Şırnak’ta Toplandı 01 Nisan 2015 | 00:00
Ajansımızın 2015 Yılı Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Şırnak Şehr-i Nuh Otel’de Yönetim Kurulu Başkanımız Şırnak Valisi Ali İhsan SU başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda Genel Sekreterlikçe hazırlanan Ajansımızın 2014 Yılı Ajans Faaliyet Raporu ve Birim Faaliyet Raporları Kurul üyelerinin görüşlerine sunuldu.

Dış Denetim firması Moore Stephens tarafından düzenlenerek kesinleşen Ajans’ın “2014 Yılı Dış Denetim Raporu” Kurul’a sunulduktan sonra onaylandı.

Ajans personelinin 2014 yılı bireysel performans değerlendirme sonuçları hakkında Kurul'a bilgi verildi.

2015 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı hakkında ön ödeme oranının belirlenmesi, başvuru rehberinin hazırlanması, programın duyurulması ve uygulanması hususlarında Kurul üyeleri bilgilendirilerek Genel Sekretere yetki verildi.

TRC3 Bölgesi Katı Atık Yönetimi Çalışması ile Batman'da Petrol Atıklarının Değerlendirilmesine Yönelik Endüstriyel Simbiyoz Çalışması hakkında Kurul’a sunum yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ulusal Coğrafi Veri Altyapısı kapsamına giren konularda, Bakanlık ve Ajansımız arasında veri erişimi, paylaşımı ve kullanımı esaslarına ilişkin işbirliği protokolü görüşüldü.

Ajansımızın 2015 yılı Bütçesi Kurul üyelerinin onayına sunulduktan sonra toplantı sona erdi.