Loading...
Siirt Yatırım Destek Ofisimiz Kuveytli Yatırımcıları Ağırladı 22 Eylül 2016 | 00:00
Siirt’te yatırım yapmak isteyen Kuveytli yatırımcılara Ajansımızın Siirt Yatırım Destek Ofisi tarafından Ajansımızın hibe ve destekleri ile Ekonomi Bakanlığı Teşvik Sistemi ve diğer devlet destekleri konusunda sunum yapıldı.

Ajansımızın Siirt Yatırım Destek Ofisi’nde gerçekleştirilen toplantıda Ofis koordinatörü Erdal Özçelik ile uzman Büşra Babagil tarafından Kuveytli yatırımcılara Siirt’in yatırım ortamı, ekonomik ve sosyal göstergeleri hakkında bilgi verildi. Toplantıda Siirt ilinde yapılacak yatırımın hangi sektöre yönelik olacağı ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Yaklaşık bir buçuk saat süren bilgilendirmenin ardından Kuveytli yatırımcılar toplantının verimli geçtiğini belirterek teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca faaliyetlerine Ajansımız ile irtibat halinde devam edeceklerini ifade ettiler.

Siirt Yatırım Destek Ofisi’nin Siirt’i kalkındırmak ve geliştirmek için yapılacak her türlü çalışmada olduğu gibi söz konusu Kuveytli yatırımcılara da desteği devam edecek olup, Siirt’in yatırım ortamını tanıtmaya ve güçlendirmeye yönelik faaliyetleri sürecektir.