Loading...
Ruanda İş İnsanları Heyeti Programı 06 Kasım 2017 | 00:00
Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin başkanlığında Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM ) organizasyonu ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (OAİB) işbirliğiyle, 27-30 Kasım 2017 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’ye yönelik İş İnsanları Heyeti Programı gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Söz konusu heyet programı kapsamında, firmalarımız Ruanda’ya yatırım ve ticaret konularını görüşebilecekleri etkinlik ve ziyaretlerin organize edilmesi planlanmaktadır. Program kapsamında, Türkiye’den ve Ruanda’dan üst düzey yetkililerin katılımıyla düzenlenecek iş forumunun yanı sıra, Türk ve Ruandalı girişimciler arasında iş görüşmeleri gerçekleştirilecek olup gerek anılan pazara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat oluşturulacaktır.

Bu çerçevede, söz konusu programa katılmak isteyen firmaların, https://goo.gl/FRBdNK linkinde yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, elektronik ortamda en geç 20 Kasım 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Organizasyon kapsamındaki konaklama, uçak bileti, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin Akbank Gaziosmanpaşa Şubesi (Şube Kodu:663 - IBAN:TR10 0004 6006 6300 1000 104832) USD hesabına 1300-USD (Katılımın iptal edilmesi durumunda geri iadesiz) ödeme yapmaları ve banka dekontunu oaib-pr@oaib.org.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Taslak Program için tıklayınız.