Loading...
Personel Alımı Başvuruları Başladı 31 Aralık 2015 | 15:32
Ajansımız Genel Sekreterliği tarafından 1 iç denetçi, 1 hukuk müşavirliğinden sorumlu uzman personel ve 10 uzman personel olmak üzere toplam 12 personel istihdam edilecektir.

İstihdam 25.01.2006 tarih ve 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun’un 18 inci maddesi ile 25.07.2006 tarih ve 26239 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği’nin ilgili madde hükümleri çerçevesinde yapılacaktır. Ajansımız tarafından Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde çalıştırılmak üzere; takım çalışmasına yatkın, iletişim becerisine sahip, analitik düşünebilen, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, seyahat engeli olmayan kişiler arasından personel alımı gerçekleştirilecektir.
 
Alınacak personelin mezun oldukları bölümlere göre dağılımı aşağıdaki gibidir.
 
Unvan Mezun Olunan Bölüm Alınacak Personel Sayısı
İç Denetçi Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Matematik, Sosyoloji, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, Mühendislik 1
Hukuk Müşavirliği Hizmetinden Sorumlu Uzman Personel Hukuk 1
Uzman Personel Şehir ve Bölge Planlama 1
Maden Mühendisliği 1
Ziraat Mühendisliği 1
Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Matematik, Sosyoloji, Mimarlık, Mühendislik, Şehir ve Bölge Planlama 7

Dicle Kalkınma Ajansı’nın merkezi Mardin ili olup, Ajans faaliyet alanlarını Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illeri oluşturmaktadır. Bu nedenle sınavda başarılı olan uzman personel adayları bu illerden Ajansın uygun göreceği herhangi birinde istihdam edilecektir.

SINAV BAŞVURU TARİH VE SAATLERİ: 21 Ocak 2016 saat 08.00’dan - 29 Ocak 2016 saat 17.00’a kadar

SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN İLANI: 5 Şubat 2016  

SINAV TARİHİ VE SAATİ: Sınav 15 Şubat 2016 tarihinde saat 10.00’da başlayacaktır.

SINAV YERİ: Dicle Kalkınma Ajansı, Ensar Mahallesi Nusaybin Caddesi Meydanbaşı Mevkii No: 32 Artuklu/MARDİN

İlanın tamamı için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.