Loading...
Mardin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılımcıları Belli Oldu 23 Eylül 2016 | 00:00
Mardin’de yapılacak olan uygulamalı girişimcilik eğitimine katılmaya hak kazanan başvuru sahipleri belli oldu. Katılımcı listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bölgemizde ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörlerinden biri olan girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla yeni girişimci adaylarının fizibilite ve iş planına dayanarak bilinçli yatırım yapmalarını desteklemek amacıyla Dicle Kalkınma Ajansı ile KOSGEB arasında geliştirilen işbirliği kapsamında uygulamalı girişimcilik eğitimleri düzenlenecektir.

Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı kapsamında yer alan Yeni Girişimci Desteğinden faydalanabileceklerdir. Yeni Girişimci Desteği ile projesi KOSGEB tarafından onaylanan girişimciler 50.000 TL hibe ve 100.000 TL geri ödemeli kredi olmak üzere toplam 150.000 TL’ye kadar mali destek için KOSGEB'e başvurabileceklerdir.

Mardin'deki eğitim 27 - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında Saat 09.00'da yeni Ajans binamızda gerçekleştirilecektir. Batman, Siirt ve Şırnak illeri için bilgilendirme daha sonra yapılacaktır.

Yeni Ajans Binası Adresi: Yenişehir Mah. Kızıltepe Cad. No: 6/1 Artuklu / MARDİN

Eğitim Katılımcı Listesi için tıklayınız.