Loading...
Mardin’de Çağrı Merkezi Personel Alımına Rekor Başvuru 17 Kasım 2017 | 16:02

2017-11-17 00:00:00

Ajansımızın desteğiyle Mardin’e kurulacak olan çağrı merkezine ilk etapta alınacak 200-400 arası personel için Ajansımızda gerçekleştirilen mülakatlara binlerce kişi müracaat etti. İki gün süren mülakatlarda 2200 kişi ile görüşme yapıldı; geri kalan kişilerin ise form doldurmaları istendi.

Ajansımızın özel girişimleri sonucunda İtalyan ortaklı özel bir şirket tarafından Mardin’de açılması planlanan çağrı merkezinde müşteri temsilcisi olarak çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacaktır. İlk etapta 200 ile 400 arası kişinin alınacağı çağrı merkezinde daha sonra bu sayının 4 haneli rakamlara kadar çıkarılması öngörülmektedir.  Firma tarafından başvuru şartları 18-35 yaş arası bay ve bayanların en az lise mezunu, diksiyonu düzgün, iletişim becerisi gelişmiş, müşteri ile iyi iletişim kurabilen, ikna kabiliyeti yüksek, problem çözme becerisine sahip olmasının tercih sebebi olduğu belirtilen görüşmelerde çağrı merkezine uygun personel seçimi için görüşmeler yapılmıştır. Erkek adaylar için de askerliğini yapmış veya en az iki yıl tecilli olmak gerekmektedir. Alınacak olan personeller sigorta ile birlikte asgari ücret maaşı, yol, yemek ve performans primi imkanlarıyla çalışacaklardır. Ulaşım konusunda Mardin’in Artuklu ilçesinin yanı sıra Kabala, Yeşilli, Kızıltepe ve Ömerli ilçelerine de servis sağlanacaktır.

Bu amaçla çağrı merkezi firmasının alanında uzman altı kişilik mülakat komisyonu tarafından Ajansımızın Mardin’deki ana hizmet binasında gerçekleştirilen personel alımı mülakatlarına rekor sayıda başvuru yapıldı. Binlerce kişinin katılım sağladığı personel alımında, iki günde 2200 kişi ile mülakat yapıldı. Beklenenin çok üzerinde katılım olduğu için geri kalan diğer kişiler ise başvuru formlarını doldurmaları sonrasında bu formlar toplanıldı ve firmaya iletildi. Binlerce kişinin müracaat ettiği personel alım mülakatlarına sabahın erken saatlerinde gelen adaylar Ajans binası önünde uzun kuyruklar oluşturdular. İki gün boyunca akşam da devam eden mülakatlar ise sorunsuz bir şekilde sona erdi.