Loading...
Mardin Büyükşehir Belediyesi Personeline Proje Yazma Eğitimi Verdik 13 Şubat 2017 | 18:20
Ajansımız tarafından Mardin Büyükşehir Belediyesi personeline “Proje Döngüsü Yönetimi” (PCM) olarak ifade edilen proje yazma eğitimi verildi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin talebi üzerine Ajansımız ile yapılan işbirliği çerçevesinde Belediye’nin ilgili çalışanlarına yönelik olarak kısa adı PCM olan Proje Döngüsü Yönetimi diye adlandırılan proje yazma eğitimi Ajansımızın yeni hizmet binası konferans salonunda gerçekleştirildi. Eğitime Mardin Büyükşehir Belediyesi personeli yaklaşık yirmi beş kişi katıldı. Ajansımızın Proje ve Sözleşme Yönetim Birimi Başkanı Sihat Ferat Toktaş tarafından verilen eğitim üç gün sürdü.

Eğitimin amacı, Ajansımızın ve diğer kuruluşların düzenlemiş olduğu mali destek programları ile diğer faaliyet ve teknik destek programları kapsamında açmış oldukları proje teklif çağrılarına proje sunabilecek bireyler yetiştirmektir. Katılımcı bir anlayışla verilen eğitim, uygulamalı bir şekilde gerçekleştirildi.

Ajans uzmanlarımız tarafından geçmişte olduğu gibi günümüzde de verilen “Proje Döngüsü Yönetimi” Eğitimleri 2017 yılı içerisinde gelen talepler ve Ajansımız tarafından uygun görülen kesimlere yönelik olarak verilmeye devam edilecektir. Eğitimler TRC3 Bölgemizdeki il ve ilçelerden katılan çeşitli kurum ve kuruluşlara mensup kişilere yönelik olarak yirmi beş kişilik gruplar halinde yapılacaktır.

Bu sayede Bölgemizdeki proje kültürünü yaygınlaştırarak, kaliteli projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlamak hedeflenmektedir.

Eğitimin sonunda Ajans Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ ile Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın Politikaları Daire Başkan V. Mehtap Bingül katılımcıların sertifika törenine katılarak kendileriyle günün anısına topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.