Loading...
Intersolar Türkiye Zirvesi 18 Mart’ta İstanbul’da Gerçekleşecek 23 Şubat 2015 | 10:16
Türk güneş enerjisi pazarında, uluslararası fotovoltaik endüstrisi için çok büyük bir potansiyel bulunmaktadır. Yüksek güneş ışınımına sahip ülkemiz için artan enerji fiyatları karşısında güneşten elde edilen yenilebilir enerjinin önemi artmıştır. 2023 yılında hedeflenen 5GW’lık kurulum kapasitesi sektör açısından yeterli görülmese de gelecek yıllarda büyük ölçekli güneş enerjisi santrali yatırımlarına ilaveten  diğer alanlardaki fotovoltaik uygulamaları ile sektörün hareketleneceği düşünülmektedir.

Intersolar  ve Günder işbirliği ile 18 Mart’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde güneş enerjisi zirvesi ve fuar etkinliği düzenlenecektir. Türkiye ve komşu ülkelerinin yenilebilir enerji potansiyeli ve geleceği hakkında bilgi almak isteyen 200’den fazla yerli ve uluslar arası güneş endüstrisi uzmanları ve yöneticilerinin bu etkinliğe katılımı beklenmektedir.

Daha önce Amerika Birleşik Devletleri, Meksika, Şili, Hindistan ve Suudi Arabistan’da düzenlenmiş olan Intersolar Zirvesinin Türkiye’deki etkinliği, katılımcılara mevcut sektör eğiliminin takip edilmesi ve diğer branş uzmanları ile irtibata geçilmesi fırsatı sunacaktır.

Katılımcılar aşağıdaki avantajlardan yararlanacaklardır:
  • 200’den fazla güneş endüstrisi paydaşları ile tanışma fırsatı
  • Yapılan sunumlara erişim
  • Konuşmacılar tarafından sunulan bölgesel güneş enerjisi endüstrisi için en son teknolojik gelişme ve ilerlemeler
  • Birinci sınıf ağ ve iş eşleştirme fırsatları
Güneş enerjisi potansiyeli oldukça fazla olan Dicle Bölgesinde faaliyet gösteren Ajansımız Intersolar zirvesinde etkinlik partneri olarak yer alacaktır. Ayrıca Ajans uzmanı Suat Uçar “Bölgesel Özellikler ve Önkoşullar” oturumunda “TRC3 Bölgesindeki Güneş Enerjisi Potansiyeli, Destekleri ve Kalkınma Ajanslarının Rolü” isimli bir konuşma yapacaktır.

Program ve kayıt için tıklayınız..