Loading...
II. Mezopotamya Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 27 Mart 2015 | 17:27
Her yıl geleneksel olarak düzenlenecek olan MAGROTEX Fuarında bu yıl yerli ve yabancı 300’ün üzerinde firma katılımı beklenmektedir.

İstikrarlı bir şekilde büyüyen MAGROTEX Fuarı Tarım Teknolojileri ve Ekipmanları, Gıda ve Gıda Makinaları, Sulama Sistemleri, Tohumculuk, Fidancılık, Arıcılık, Kümes ve Hayvancılık, Besicilik, Organik Tarım; Gübreleme, İlaçlama vb. alanlarda tarımla ilgili her türlü teknolojik yeniliklerin ve gelişmelerin sergilendiği Ulusal ve Uluslurarası arenada başarıya ulaşmış, markalaşmış ürün ve hizmetleri görmeniz mümkün olacaktır.

Bulgur Festivali; Makarna ikramları vb. ikramlarla yarışmalarla, bir şölen haline gelen MAGROTEX Fuarı Tarım Gıda ve Hayvancılıkla uğraşan sektör mensuplarının ve ziyaretçilerin ilgi odağı haline gelecektir.

MAGROTEX Fuarı 2014 yılında 15.000 m2’lik bir alana kurulmuştur. Fuara 125 firma iştirak etmiş, 83.640 ziyaretçi fuarı gezmiştir. Sektörün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Bu yıl 30.000 m2 olarak kurulacaktır.

Sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarının deneyimlerini paylaşmak, modern ve organik tarım uygulamalarının yönetimlerini paylaşmak için fuar süresi boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Sektör uzmanları programlar düzenleyecektir. Kurum ve kuruluşlar çeşitli etkinliklerle fuara renk katacaklar, ziyaretçilerimizde karnaval niteliğinde bir süreç yaşayacaklardır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.