Loading...
Genel Sekreterimiz DOĞAKA’nın Şehirlerin Markalaşması Seminerinde Sunum Yaptı 04 Haziran 2016 | 00:00
Ajans Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ kısa adı DOĞAKA olan merkezi Hatay’da bulunan Kahramanmaraş ve Osmaniye’yi kapsayan Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın Kentsel Pazarlama ve Şehirlerin Markalaşması seminerine katılarak sunum yaptı.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen “Kentsel Pazarlama ve Şehirlerin Markalaşması” seminerine katılımcı olarak davet edilen Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ “Yerel Yönetimlerden Bölgesel Kalkınmaya Yönelik Bir Başarı Hikâyesi” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.  Toplantıya üniversiteler, ticaret ve sanayi odaları, belediye başkanları ve ilgili sivil toplum örgütleri katıldı. Bu tür etkinliklerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Genel Sekreterimiz başta tecrübe paylaşımı ve diyalog geliştirme toplantısı, kurumsal itibar yönetimi, stratejik dış ilişkiler yönetimi ve protokol kuralları eğitimi konularını çok değerli bulduğunu söyledi. DOĞAKA’nın ev sahipliğinde dört gün boyunca yoğun bir şekilde gerçekleşen programda Bölge ve Hatay özelinde kentsel markalaşma anlatıldı. Ajans Genel Sekreterimizde Mardin’in marka şehir olma konusunda yapılan çalışmalar ile Ajansımızın Siirt, Şırnak ve Batman’daki faaliyetlerini geniş bir perspektifte anlatma fırsatı buldu.

Ayrıca Genel Sekreterimiz Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Yıldız’ı makamında ziyaret ederek DOĞAKA’nın yaptığı çalışmalar hakkında kendisinden bilgi aldı.