Loading...
Genel Sekreterimiz Bölge Basını ile Bir Araya Geldi 11 Mart 2016 | 00:00
Ajans Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ Mardin, Batman ve Siirt’teki basın mensupları ile bir araya geldi.

Göreve başladığı günden bu yana yoğun programları nedeniyle üç aydır Bölge basını ile bir araya gelemeyen Genel Sekreterimiz, Ajans Bölgesinde çalışan gazeteciler ile kahvaltılı toplantılar yaptı. Basın toplantılarının ilkini Mardin’de gerçekleştiren Altındağ 9 Mart’ta Reyhani Kasrı’nda basın mensupları ile buluştu. Ardından 10 Mart’ta Batman Petrol Cafe’de, 11 Mart’ta da Siirt Park’taki Mado’da gazeteciler ile tanışma ve hasbıhal etme toplantısı gerçekleştirdi.

Ajansımızın Yeni Genel Sekreteri olarak Ajans’ta yeni bir sayfa açtıklarını belirten Altındağ, bu yeni dönemde Ajans’ın vizyon ve misyonunun ne olduğunu anlattı. Bu göreve gelme amaçları, hedefleri ayrıca hayata geçirmeyi planladıkları projeler konusunda bilgi verdi. Altındağ “Bu yeni dönemde Ajans Bölgesi olan dört ilde (Mardin, Batman, Siirt, Şırnak) neler yapabiliriz; ne gibi katkılar sunabiliriz, diye analizler yapıyoruz. Bunun neticesinde Bölgemizin en ücra köşesi dâhil olmak üzere elimizin uzanabildiği her tarafa destek sağlama çabasındayız” dedi. Altındağ, göreve geldikleri günden bu yana canla başla çalışarak Ajans’ın çıtasını yukarılara taşımak için gayret ettiklerini belirtti.

Verimli geçen toplantıda Ajans ve Bölge için basın mensupları ile fikir alışverişinde bulunuldu. Gazetecilerin sorularının cevaplanmasının ardından toplantı sona erdi.