Loading...
Genel Sekreterimiz Batman’da Çeşitli Temaslarda Bulundu 23 Kasım 2017 | 16:10

2017-11-23 00:00:00

Ajansımız Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Batman daki kurum ve kuruluşlarla işbirliği olanaklarını değerlendirmek üzere Batman ı ziyaret etti. Ziyaretlere Ajans merkez birim başkanları ile yatırım destek ofisi koordinatörleri de eşlik etti.

Ajansımızın kurumsal faaliyetleri ve Batman da yürütülen projeler hakkında Ajansımızın Yönetim Kurulu Üyeleri Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Metin Yalçın a bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ve GAP Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mansur Obut ile çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Batman ın kalkınması ve sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi için uygulanabilecek projeler konusunda da istişarelerin yapıldığı ziyaretlerde, kurumların yerelde yaptıkları çalışmaların daha verimli ve nitelikli olması adına Batman Yatırım Destek Ofisi ile etkin işbirliği sağlanması gerektiği konusunda fikir birliğine varılmıştır.