Loading...
Gençlere Dicle Bölgesi Fotoğraf Yarışması 18 Kasım 2022 | 18:00

Ajansımızın Avrupa Birliği projesi olan “TRC3 Bölgesi’nde Genç İstihdamının Teşviki” projesinin “2022 Avrupa Gençlik Yılı” münasebetiyle Mardin, Batman, Siirt ve Şırnaklı gençler için “Gelecek Sizin Fotoğraf Yarışması” düzenlenmektedir.

“TRC3 Bölgesi’nde Genç İstihdamının Teşviki” projesi, Ajansımız tarafından yürütülen, Ülkemiz ve Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen, sözleşme makamı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Avrupa Birliği Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı olan bu proje kapsamında düzenlenen Gelecek Hayalleri Fotoğraf Karelerine Dönüşsün sloganıyla fotoğraf yarışması gerçekleştirilmektedir.

Yarışmada, Ajansımızın faaliyet gösterdiği TRC3 Bölgesi’ndeki dört ilde gençlerin hayal ettikleri geleceği, geleceğin mesleklerini, kariyer hedeflerini ve çalışma hayatlarını fotoğraf kareleriyle anlatmaları istenmektedir.

Ödüllü fotoğraf yarışmasına katılım ücretsiz olup yarışmaya Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’taki konuya ilgi duyan tüm gençler, amatör veya profesyonel fotoğrafçılar katılabilir. Her yarışmacı en fazla üç adet renkli veya siyah-beyaz dijital fotoğraf ile yarışmaya katılım sağlanacaktır.

Fotoğraf yarışmasının birincilik ödülü teknoloji marketlerden 10.000 TL’lik hediye çeki, ikincilik ödülü de teknoloji marketlerden 7.500 TL’lik hediye çekidir. Ayrıca seçilen ilk 10 fotoğrafta yarışmanın kapanış konferansında sergileme hakkı kazanacaktır.

Yarışmanın son başvuru tarihi 2 Aralık 2022 olup kazananların açıklanması 15 Aralık 2022 tarihinde ilan edilecektir. Ödül alan ve sergilenmek üzere seçilen fotoğraflar sergi amaçlı olarak Proje Kapanış Konferansında basılı hale getirilecektir.