Loading...
Haber Galerisi
GAP ile Ajansımız Arasında Tarımsal Yerel Ürünlerde İş Birliği Protokolü 29 Eylül 2021 | 11:31

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile GAP İdaresi Başkanlığı ve Ajansımız iş birliğiyle hayata geçirilecek “Tarımsal Yerel Ürünlerde Verim ve Katma Değer Artışının Sağlanması Mali Destek Programı” protokolü imzalandı.

Ajansımızın faaliyet gösterdiği TRC3 Bölgesi’ndeki Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illerinde 2021 Yılı sonunda uygulanmaya başlanacak olan mali destek programı aracılığıyla, GAP Bölgesi’nde tarım ve tarıma dayalı sanayide daha verimli üretim sağlanması amacıyla üretici ve üretici birliklerinin desteklenmesi hedeflenmektedir.

Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törende mali destek programı protokolünü Ajans Genel Sekreterimiz Dr. Ahmet Alanlı ile GAP İdaresi Başkan Vekili Mehmet Açıkgöz imzaladı. Törene GAP İdaresi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nusret Mutlu ile proje uzmanları katılım sağladı.

Protokol imza töreninin ardından, GAP İdaresi ile Ajansımız arasında iş birliği olanaklarının değerlendirildiği bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.