Loading...
Haber Galerisi
Bir Dünya Üreten Kadın Projesi Kadın Kooperatifleri için Başarı Kriterleri Eğitimi Sertifikaları Dağıtıldı 20 Ağustos 2021 | 17:48

Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Ajansımız tarafından desteklenen “Bir Dünya Üreten Kadın Projesi” içeriğinde yer alan “Kadın Girişimciliği için Yol Haritaları - Kadın Kooperatifleri için Başarı Kriterleri Eğitimi” Sertifikaları dağıtıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda, Ajansımız tarafından yürütülen Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı çerçevesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Mardin İl Müdürlüğü’nün proje sahibi olduğu “Bir Dünya Üreten Kadın Projesi” “Kadın Girişimciliği için Yol Haritaları - Kadın Kooperatifleri için Başarı Kriterleri Eğitimi” sona erdi.

Sertifika törenine Mardin Vali Vekili Birkan TATLISÖZ, Ajansımız Genel Sekreteri Dr. Ahmet ALANLI, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin ALTUNDAĞ, Ticaret İl Müdürü Mustafa AYDIN, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Mehmet Zeki ERYARSOY, Tarım İl Müdür Yardımcısı Serkan KILIÇASLAN ve Derik Belediyesi Kadın Merkezi Müdürü Sultan ÖZEN katıldı. Törenin ardından katılımcılara sertifikaları verildi.