Loading...
Ajansımızdan Yeni Yönetim Kurulu Başkanımıza Ziyaret 05 Şubat 2024 | 16:17

Ajans Genel Sekreterimiz Aykut Aniç, beraberindeki Ajans birim yöneticileri ile birlikte Yeni Yönetim Kurulu Başkanımız Batman Valisi ve Belediye Başkan V. Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti.

TRC3 Bölgesi’nde (Mardin, Batman, Siirt, Şırnak) faaliyet gösteren Ajansımızın her yıl yönetim kurulu dönem başkanlığı sırasıyla ilgili ilin valisi olacak şekilde değişmektedir. 2024 yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp oldu.

Ajans Genel Sekreterimiz Aykut Aniç, Ajans birim başkanlarımız ve Batman YDO uzmanımızdan oluşan heyet ile birlikte Yeni Yönetim Kurulu Başkanımıza bilgilendirme ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, Batman Valimiz Ekrem Canalp’a Ajans’ın genel durumuna ilişkin brifing verildi. Ajans bütçesi, yürütülen projeler, gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili değerlendirmeler yapılarak TRC3 Bölgesi’ndeki Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinin yatırım fırsatları görüşüldü.

Bölgemizin gelişmişlik seviyesini arttırmak, bölge içi gelişmişlik farklarını en aza indirgemek, bölgesel kalkınmayı sağlamak üzere geliştirilebilecek projeler, faaliyetler, yararlanılabilecek fonlar ve kullanılabilecek destek mekanizmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca kalkınma Ajansımızın 2024 yılı faaliyet planlamasına ilişkin ön değerlendirme yapıldı.