Loading...
Ajansımızdan Yararlanıcılara Proje Uygulama Eğitimleri 08 Mayıs 2017 | 12:56
Ajansımızın 2016 Yılı Mali Destek Programları kapsamında başarılı bulunan projelerin sahiplerine üç ilde proje uygulama eğitimleri verildi.

Ajansımızın İzleme ve Değerlendirme Birimi tarafından “GAP Bölgesi’nde Sanayide Enerji Verimliliğinin Arttırılması Pilot Uygulamaları Mali Destek Programı” ile “GAP Organik Değer Zinciri Pilot Projeler Mali Destek Programları” çerçevesinde başarılı bulunan proje sahipleri ile sözleşmelerin imzalanmasının ardından 2 - 4 Mayıs 2017 tarihleri arasında proje uygulama eğitimleri gerçekleştirildi.

Sözleşme imzalayan 12 kurum ve kuruluşun temsilcilerine yönelik düzenlenen eğitim toplantıları Mardin, Batman ve Şırnak’ta yapıldı. Ajansımızın Yatırım Destek Ofisleri’nde düzenlenen eğitimlerde sözleşme yönetimi, izleme ve destek faaliyetleri, görünürlük, kalkınma ajansları yönetim sistemi (KAYS) raporlama yükümlülükleri, ödemeler ve satın alma süreçleri konularında eğitim verildi.

Bu eğitimlerin amacı, proje sahibi olan yararlanıcıların proje uygulama ve satın alma süreçlerinde ihtiyaç duyacakları bilgileri edinmelerini sağlamaktır.