Loading...
Ajansımızdan İzmir’de Fotoğraf Sergisi 12 Ekim 2017 | 11:53
Ajansımız tarafından geçmiş aylarda düzenlenmiş olan fotoğraf yarışması fotoğrafları İzmir’de gerçekleştirilen ‘’Şehir Ödülleri’’ adlı etkinlik esnasında sergilenerek halkın beğenisine sunuldu.

Ajansımızın düzenlemiş olduğu İnsan - Doğa - Turizm Konulu Fotoğraf Yarışması sonucu dereceye giren 4 fotoğraf ve sergileme ödülü almaya hak kazanan 50 Fotoğraftan oluşan sergimiz İzmir’de Sabancı Kültür Merkezinde  açıldı. Sergilenen fotoğraflar ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

Serginin açılış kokteyline Ajans Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ’ın yanı sıra birçok Ajans Genel Sekreteri de katıldı. Dereceye giren fotoğrafların tablolarından diğer Ajans Genel Sekreterlerine takdim eden Sayın Altındağ, bölgemizin güzelliklerini birçok yerde göstermemizin bölgeye dair görüşlerde olumlu izlenimler oluşturacağı temennisi ile faaliyetimize verdiği önemi dile getirdi.

Serginin sonunda fotoğraf yarışmasına İzmir’den katılıp dereceye giren fotoğrafçılara Ajanslarımızın Genel Sekreterleri tarafından plaket takdim edildi. Daha önce Batman, Mardin ve Siirt’te gerçekleştirilen sergi, Ajansımızın faaliyet gösterdiği TRC3 Bölgesi illerinden (Mardin-Batman-Siirt-Şırnak) Şırnak’ta da ileriki günlerde belirtilecek yer ve tarihte halkımızın beğenisine sunulacaktır.

Serginin düzenlendiği her ilde o ilden yarışmamıza katılım sağlayıp sergide fotoğrafı bulunan fotoğrafçılara katılımcı belgeleri verilecek olup, dereceye giren yarışmacılarımıza plaket verilecektir.