Loading...
Ajansımızda İlk Altı Aylık Performans Değerlendirme Toplantısı 06 Mayıs 2016 | 19:17
Ajans Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ göreve geldiği günden bu yana Ajans tarafından yapılan tüm çalışmalar konusunda Ajans personelinden brifing aldı.

Ajansımızın üçüncü genel sekreteri olarak göreve başlayan Yüksek Mimar Yılmaz Altındağ, göreve geldiği 2 Aralık 2015 tarihinden bu yana ajans tarafından meydana getirilmiş her türlü çalışma, faaliyet, etkinlik, eğitim vs. hakkında Ajans personelinden bilgi aldı. Ajans’ın faaliyet gösterdiği Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde görev yapan tüm personel Ajans merkezinde toplanarak biraraya geldi. Ajans merkezinde bulunan dört birimin yanısıra dört yatırım destek ofisi  personelinin katıldığı toplantıda herkes kendi görev alanı ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi. İlk olarak Ajans’ın çalışma birimleri olan Araştırma, Strateji Geliştirme ve Programlama Birimi, Proje ve Sözleşme Yönetim Birimi, İzleme Değerlendirme ve Raporlama Birimi ile Kurumsal Koordinasyon Birimi’nin yanısıra Mardin Yatırım Destek Ofisi, Batman Yatırım Destek Ofisi, Siirt Yatırım Destek Ofisi ile Şırnak Yatırım Destek Ofisleri tarafından Genel Sekreter’e brifing verildi.

Gerçekleştirilen sunumlarda Genel Sekreter Yılmaz Altındağ’ın göreve geldiği günden bu yana yaklaşık altı aylık süre zarfında Ajans’ta meydana gelen her türlü değişim ve gelişim bu sunumlar sonucunda ortaya çıkmış olacaktır. Bu uygulama bundan sonra aylık, üç aylık, altı aylık ve yıllık dönemler halinde birim faaliyet raporları ile Ajans faaliyet raporları şeklinde Genel Sekreterliğe sunulacaktır. Böylece Ajans’ın yapmış olduğu çalışmalar ortaya konularak personelin performansı ölçülmüş olacak, nihai olarakta Ajans’ın bir nevi başarı karnesi ortaya konulacaktır.