Loading...
Ajansımız Mardin Tarım ve Gıda Fuarında ‘En Güzel Stant’ Ödülü Aldı 25 Mayıs 2017 | 00:00
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı’na (MAGROTEX’17) Ajansımız olarak katılım sağlamıştık. Sektörün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla çeşitli etkinliklerin düzenlendiği fuarda Ajansımızın standını ziyaretçilerin beğenisine sunduk. Standımızda Ajansımızın Leed Gold Sertifikalı ana hizmet binamızın özelliklerini yansıtmaya çalıştık.

İçerisinde yeşil canlı ağaçların, güneş panelleri maketlerinin ve bina içindeki havuz maketinin bulunduğu standımızın dış kısmını ise Ajans binamız görünümündeki bir tasarımla ziyaretçilere açmıştık. Mardin’in şehir merkezinin girişinde şehre gelenleri Kızıltepe-Mardin yolunda ilk karşılayan yapı olan binamızı fuara katılanlarda farkındalık oluşturabilmek maksadıyla Standımıza yansıttık. Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ ‘Burada Ajansımızı tanıtmak için bir çalışma yürütüldü ve bölgede örnek olacak binamızı katılımcılara sunmaya çalıştık’ diyerek doğa dostu binamızın önemine vurgu yaptı. Ajansımızın tanınırlığını artırmada etkili olduğunu düşündüğümüz standımız ise ziyaretçiler tarafından büyük beğeni toplarken Fuar Komitesince de ‘En Güzel Stant’ ödülüne layık görülmüştür.

Fuar Temsilcileri, Ajansımıza layık gördükleri Plaketi stantımızdan sorumlu Mardin Yatırım Destek Ofisi Uzmanımız Ekrem Dirican’a teslim ettiler. Dirican ise ‘Ajansımız olarak fuarda kalıp stant kullanmayı hiç düşünmedik, farklı bir tasarımla hem de kendimizi iş yerimizde hissedebildiğimiz bir şekilde tasarım çalışması yaptık, bu da Ajansımızın potansiyelini fuara yansıtmamıza ve dikkat çekerek tanınırlığımızı artırmamıza yardımcı oldu.’ Açıklamasını yaptı. Ajansımız olarak bize bu ödülü layık gören Fuar Komitesine ve Stant alanındaki kurulum çalışmasıyla tasarımımızı en iyi şekilde fuara yansıtmamıza vesile olan organizasyon firmamıza teşekkürlerimizi iletiriz.