Loading...
Ajansımız Magrotex’17 Uluslararası Mardin Tarım ve Gıda Fuarında 11 Mayıs 2017 | 10:18
Ajansımız olarak bölgemize yeni pazarlar kazandırma ve mevcut Pazar potansiyelini artırma amacıyla hareket etmekteyiz. Bu kapsamda farklı sektörlerde gerçekleştirdiğimiz etkinliklere bu sefer Gıda-Tarım sektöründe ivme kazandırmak için harekete geçerek, bölge genelinde Ajansımızı, amacımızı Magrotex fuarında duyurmak istiyoruz. Farklı sektörlerden iş adamlarını da ağırlamayı beklediğimiz standımızda tanıtımlar, bilgilendirmeler ve gelen ziyaretçi odağında sektörel eşleştirmeler gerçekleştirmeyi planlamaktayız.

Geçen yıl 21-24 Nisan 2016 tarihinde düzenlenen 3.MAGROTEX Fuarına 125 Firma katılmış, 62.840 ziyaretçimiz Fuarı ziyaret etmiştir.

MAGROTEX’17 TARIM FUARI; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Mardin valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi, Artuklu Üniversitesi, TOBB, Organize Sanayi Müdürlüğü, Mardin Ticaret Sanayi Odası, Mardin ziraat Odaları Birliği, (TKDK), MÜSİAD Mardin Şubesi, Ziraat Mühendisleri Odası, Kızıltepe Ticaret Borsası, Kızıltepe Ticaret Sanayi Odası ile çeşitli kurum ve kuruluşların da katkılarıyla Fuarda çeşitli etkinlikler ve aktiviteler yer alacaktır.

 Yurt dışı alım heyetlerinin de yer alacağı fuarda en az 20 ülkeden alım heyeti beklenmektedir. Irak konuk ülke olarak davet edilecektir. Sektörün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarının deneyimlerini paylaşmak, modern ve organik tarım uygulamalarının yönetimlerini paylaşmak için fuar süresi boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Sektör uzmanları programlar düzenleyecektir. Kurum ve kuruluşlar çeşitli etkinliklerle fuara renk katacaklar, ziyaretçilerimizde karnaval niteliğinde bir süreç yaşayacaklardır.

Ajansımızın da kendi binasını yansıttığı stant tasarımıyla yer alacağı MAGROTEX Uluslararası Mardin Tarım Fuarında tüm katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin iyi bir fuar geçirmelerini diliyoruz.