Loading...
Ajansımız İzmir de Cazibe Merkezleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi 23 Ocak 2017 | 00:00
Ajansımız, Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yatırımcılarımızla bir araya gelerek program hakkında katılımcıları bilgilendirmek için Ülkemizin yatırımcı potansiyeli yüksek illerinde bilgilendirme toplantıları düzenlemeye devam ediyor.

İzmir ilindeki bölge kökenli yatırımcıların Bölge için önemli olduğunu ve bu potansiyelin somutlaştırılmasını isteyen Ajansımız, yatırımcı ve yatırımcı adaylarıyla katılımın yüksek olduğu bir toplantıyla bir araya geldi. Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin ve Karabağlar Kaymakamı Sn. Mehmet Sadık Tunç'un da katılım gösterdiği etkinliğimizde hedeflenen katılımın sağlanması ve sermayedarlarımızın ilgisi dikkat çekti. Toplantı salonunun dolması yapılan programın ilgi çekiciliğini ve programa verilen önemi gösterdi.

İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Beşir Tunç'un açılış konuşmasını yaptığı toplantımızda, kendisinin böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmanın memnuniyetini yaşadığını bildirdikten sonra program ile ilgili temennilerini iletti. Kendi vakfına bağlı katılımcıları teşvik etmek için kendi desteklerini de sunacaklarının altını çizdi.

Ardından kürsüde söz alan Ajans Genel Sekreterimiz "Bu program Bölgemiz için hayati değere sahiptir, sizlere her türlü desteğimizi Ajans olarak vermeye hazırız. Bu sebeple İzmir'de sizlerle olmaktan mutluyuz. İzmir'in potansiyeli çok yüksek olup Bölge kökenli yatırımcılarımızın sayısı yüksektir. Bu programla Bölgemize büyük bir fırsat sağlanıp pozitif ayrımcılık yapılıyor.  Biz de bu vesileyle siz yatırımcılarımızı Bölgemize yatırım yapmaya davet ediyoruz" diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Program katılımcıların soru ve önerileriyle devam edip, sunuşu gerçekleştiren Dika Mardin Yatırım Destek Ofisi Koordinatörümüz Mehmet Emin Paça'nın soruları cevaplandırmasıyla sona erdi. Program sonunda Marvak Başkanı Genel Sekreterimize katılım ve desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.