Loading...
Ajansımız EMITT Fuarında En İyi Destinasyon Tanıtımı Ödülüne Layık Görüldü 29 Ocak 2017 | 00:00
Bu yıl 21. si düzenlenen ve dünyanın 5. büyük turizm fuarı olarak gösterilen "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı" (EMİTT) Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın ve önemli protokol isimlerin katılımıyla açıldı.

26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen EMITT’te ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda katılımcı yer alırken, TRC3 İlleri Mardin, Batman, Siirt, Şırnak fuar organizasyona Dicle Kalkınma Ajansı desteğiyle hazırlanan stantta kendilerini tanıtma fırsatı buldu. EMİTT Fuarı’nda dört ilin ürünlerini  daha çok ön plana çıkaran, değerlerini anlatan  ve her bir ilimizin ayrı özellikleri sayesinde bölgeye dair ön yargıları kırmayı hedefleyen Ajansımız, bu yıl düzenlenen fuarda stantlarının görselliğinin de etkisiyle katılımcılardan olumlu yorumlar aldı.

Stantlarımız 12. Holde genel olarak en kalabalık stantların Ajansımız çatısı altındaki stant alanı olması itibariyle yoğun ilgi topladı. Bu sayede Ajansımız Emitt 2017’de ‘’Kültür Turları’’ dalında ‘’En İyi Destinasyon Tanıtımı’’ plaketini almaya layık görüldü. İllerin tarihi, turistik ve kültürel öğelerinin ön plana çıkarılarak tasarlanan stantlarla temsil edildiği fuar renkli görüntülere de sahne oldu.



Çeşitli Sanatçıların ve önemli protokol isimlerin de ziyaret ettiği stantlarımız katılımcıların da eşlik ettiği oyunlar ve şarkılarla fuarda ön plana çıktı.

Bölgeden çok sayıda farklı alanda özel firmaların ve sanatkârların davet edilmesi sayesinde de fuarın her günü ikramlar ve bölge kültürünü yansıtan materyaller ziyaretçilere sunuldu.

4 gün süren Fuar, 29 Ocak 2016 Pazar günü saat 17:00’ de sona erdi.