Loading...
Ajansımız Antalya’da İş Adamlarıyla Buluştu 27 Ocak 2017 | 00:00
Ajansımız, Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yatırımcılarımızla bir araya gelerek program hakkında katılımcıları bilgilendirmek için Ülkemizin yatırımcı potansiyeli yüksek illerinde bilgilendirme toplantıları düzenlemeye devam ediyor.

Antalya'da Bölge kökenli yatırımcıların Bölge için önemli olduğunu ve bu potansiyelin somutlaştırılmasını isteyen Ajansımız, yatırımcı ve yatırımcı adaylarıyla Antalya Mardinli İş Adamları Derneği’nde (ANTMİAD) bir araya geldi. Sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin ve Bölge kökenli olmasa da programa ilgili iş adamlarının da katılım gösterdiği etkinliğimizde hedeflenen katılımın sağlanması ve sermayedarlarımızın ilgisi dikkat çekti. Karşılıklı olarak fikirlerin ve düşüncelerin daha samimi bir şekilde paylaşılması toplantının verimini arttırıcı bir etki doğururken yatırımcılar, Bölge’den bir kurumun yaşadıkları şehre kadar gelmesinden duydukları memnuniyeti ve bu durumun kendilerinde meydana getirdiği programa dair ciddiyeti dile getirdiler.

ANTMİAD Başkanı Mehmet Poyraz’ın yaptığı açılış konuşmasında “DİKA yetkililerine ev sahipliği yapmanın mutluluğu içindeyiz, üyelerimize de bu fırsatı değerlendirmeleri için büyük bir şans, umarım Bölgemizi daha ileriye taşırken bizlerin de katkısı olur” diyerek böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmanın memnuniyetini yaşadığını ifade ederek güzel temennilerini dile getirdi.

Ardından söz alan Ajans Genel Sekreterimiz “Hepimizin Bölgemize bir borcu var, bunun için de yüzyılın en önemli ekonomik politikası olarak gördüğüm programı size anlatmaya geldik. Bu sebeple Antalya'da sizlerle olmaktan mutluyuz. Bu programla Bölgemize büyük bir fırsat sağlanıp pozitif ayrımcılık yapılıyor.  Biz de bu vesileyle siz yatırımcılarımızı Bölgemize yatırım yapmaya davet ediyoruz” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Ajansımız personelleri yatırımcıları bilgilendirdikten sonra program sonunda katılımcıların soru, görüş ve önerilerini ilettiği toplantı sona erdi.