Loading...
Ajans Genel Sekreterleri Ajansımızı Ziyaret Etti 13 Haziran 2016 | 00:00
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA), İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Genel Sekreterleri Ajansımızı ziyaret etti.

MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve İSTKA Genel Sekreteri Abdülmecit Karataş, Ajans Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ’ı ziyaret ettiler. Ziyarette başta Mardin olmak üzere Batman, Siirt ve Şırnak’ta yapılan çalışmalar ve desteklenen projeler hakkında bilgi veren Genel Sekreterimiz kendilerine kısa bir sunum yaptı. Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Genel Sekreterimiz bu tür dayanışma ve tecrübe alışverişinin proje deneyimleri açısından çok faydalı olduğunu ifade etti.

Mardin’de bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren TRAKYA, MARKA ve İSTKA Genel Sekreterleri Ajansımıza hem destek vermek hem de sorunlarını paylaşarak yeni projeler üretmek için burada olduklarını söylediler. "Ajans bölgesi olan Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta yaşanan olumsuzlukların unutturulması için hem çalışanların hem de Genel Sekreter’in yanında olduğumuzu göstermek istedik” dediler. Bu vesileyle Birlikte proje üretme metotları üzerinde anlaştıklarını sözlerine eklediler.

Dört ilimizin kalkınmaya yönelik sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişi yapıldıktan sonra Genel Sekreterimiz meslektaşlarına Mardin’i gezdirdi.