Loading...
2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı “Asıl Başvuru” Süresi Uzatıldı 13 Aralık 2016 | 15:34
Ajansımız tarafından, başvurudan önce projelerin kalitesini artırmak, başvuru yapılacak projelerin program önceliklerine uygunluğunu sağlamak amacıyla başvurunun bir ön şartı olarak ön başvuru aşaması tasarlanmıştır.

Buna göre proje sahipleri Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden başvuru yapmadan önce ön başvuru formunu doldurup matbu olarak ajansa sunmaları, alacakları değerlendirme ve olumlu görüş sonrasında KAYS başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Başvuru rehberinde ve Ajans web sitemizde belirtildiği üzere ön başvuru süresi 07/11/2016 tarihinde son bulmuştur. Ön başvuru tarihinin son günü başvurularda yığılma olması, değerlendirme yapacak personel sayısının yetersiz olması gibi nedenlerle söz konusu değerlendirme çalışmalarının uzaması ve böylelikle uygunluk bildirimlerinin zamanında yapılamamasından kaynaklı,  daha önce 16/12/2016 olarak ilan edilen asıl başvuru  son tarihi, projelerin hazırlanması için yeterli zaman tanınması maksadıyla 24/02/2017 saat 17:00 olarak yeniden belirlenmiştir.

NOT: Ön başvuru yapmadan sunulan proje başvuruları teknik ve mali değerlendirmeye alınmadan elenmektedir. Sadece ön başvuru yapan başvuru sahipleri KAYS üzerinden başvuru yapabilirler.