Loading...
YÖREX Fuarında Bölge İllerimiz İlgi Odağı Oldu 18 Eylül 2017 | 00:00
Ajansımız koordinasyonunda TRC3 Bölgesi olarak katılım sağlanan YÖREX Fuarı’nda Bölge illerimiz ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ve Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) organizasyonuyla düzenlenen YÖREX 2017 Yöresel Ürünler Fuarı, Türkiye’nin dört bir tarafından bölgelerini tanıtmaya ve yöresel ürünlerini kamuoyu ile paylaşmak üzere katılım sağlayan kurum, kuruluş ve firmaların iş birliğinde kapılarını ziyaretçilere açtı.

Bu yıl 8.si düzenlenen YÖREX Fuarına, Ajansımız standında yer alan ve iş birliği içinde bölgemizi tanıttığımız kurum, kuruluş ve firmalarımız damgasını vurdu. Bölgemize özgü nitelikleri farklı bir bakış açısıyla sunan Standımız ise ziyaretçilerimizin ilgi odağı oldu. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, Antalya Expo Center Uluslararası Fuar Merkezi'nde 13-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Standımızı Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da ziyaret etti. Kendilerine bölgemiz ve faaliyetlerimize dair bilgiler veren Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ, YÖREX Fuarında bölgemize katkı sağlamak amacıyla bulunduğumuzu vurguladı.

Ziyaretçilerimizin beğenilerine sunduğumunuz standımızda özellikle ‘Coğrafi İşaret’ çalışması yaptığımız ürünleri ön plana çıkararak farkındalık oluşmasını sağladık. Şehirlerin ürünlerini öne çıkarmada ve marka değeri oluşturmada büyük öneme sahip olan Coğrafi İşaret damgası alması için Ajansımız olarak da çalışma yürüttüğümüz çok sayıda ürüne standımızda yer verdik. Ziyaretçilerin yoğun talep gösterdiği ürünlerimiz, illerimizin hem kültürünün hem de damak tatlarının tanınmasında önemli rol oynadı.

Fuarda stantlarımızda yer alarak bölgemiz yöresel ürünlerini ziyaretçilere sunan firmalar ön plana çıkarken, bünyemizde katılım sağlayan kurum ve kuruluşlar da verdikleri destekler ile stantlarımızın fuarda etkili olmalarını sağlamışlardır. Çeşitli ürünlerin dağıtımları yapıldığı stantlarımız ziyaretçi akınına uğramış, getirilen çok sayıda ürün tüketilebilmiştir.

Kalıp stant kullanmayarak bölgemizi üst seviyede yansıttığımız fuarımızda beğenilerini sunan yetkili ve ziyaretçilerimizden illerimiz tam not aldı. Karşılıklı ikramların da sıkça yer aldığı fuarda bölge lezzetlerimiz halkımızca beğenildi. İllerimizi fuarda ziyaret eden vatandaşlarımıza ve iş birliği içinde bulunduğumuz ve bizlere katılımlarıyla destek sunan kurum kuruluş ve firmalarımıza da ayrıca teşekkür ederiz.