Loading...
Haber Galerisi
Sektörümüzde Büyüyoruz Projesi'ne Tam Destek 21 Nisan 2021 | 15:00

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ve Kurtalan Kaymakamlığının ortaklığıyla geliştirilen "Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi" teknik destek sözleşmesi imzalandı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Kurtalan Kaymakamlığı, Dicle Kalkınma Ajansı ve özel sektör işbirliği ile sözleşmesi imzalanan proje; KOBİ'lerin marka büyütme stratejilerini ve  reklam yönetimi becerilerini geliştirmeye yönelik kurumsal kapasitelerini artırmalarını, eğitim ve danışmanlık desteğinin yanında işini internet  platformuna taşımış yada internet platformu üzerinden işini kurgulayan girişimcilerin bilinçlendirilmesini ve böylece KOBİ'lerin karlılık seviyelerini arttırmalarını hedeflemektedir.

 Proje ile Siirt ili ile Kurtalan ilçesinde mevcut KOBİ'lere, verilecek eğitime özel sektör, ilgili kamu kurumları, kooperatifler ve meslek kuruluşlarından yirmi(20) kişinin katılım sağlaması planlanmaktadır. Ayrıca eğitimin, COVID-19 tedbirleri kapsamında gerekli görülmesi halinde online iletişim platformları üzerinden sanal ortamda gerçekleştirilmesi sağlanacaktır.