Loading...
Şehir Ödülleri Türkiye 2017 25 Ağustos 2017 | 00:00
“Yaşayan Şehirler Platformu” Kentsel Pazarlama ve Şehirlerin Markalaşması ile Bölgelerimizde Yerel Kalkınmaya Güç Vermeye Devam Ediyor.

Yaşayan Şehirler Platformu bilgilendirmesi çerçevesinde; ilgili platformun İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğiyle yürütmekte olduğu “Yaşayan Şehirler Projesi” kapsamında bu yıl bir ödül töreni düzenlenmesi planlanmaktadır.

Bu ödül töreniyle, şehir ve bölgelerdeki paydaşların gelişme süreciyle ilgili farkındalığının arttırılması, kentin geleceğini şekillendirecek doğru proje ve uygulamaların tanıtılması, diğer kentlerdeki paydaşlar ile paylaşılması, yeni proje ve uygulamaların cesaretlendirilmesi, fikir alışverişi için uygun ortak bir zemin oluşturması amaçlanmaktadır.

Söz konusu organizasyonda kalkınma ajansları ve paydaşlarının aday olabileceği çeşitli ödül kategorileri bulunurken; son başvuru tarihinin 8 Eylül 2017 Cuma günü ilgili faaliyete ilişkin ödül töreni ise 29 Eylül 2017 Cuma günü düzenlenecektir.

Bölgelerimizde yerel kalkınma motivasyonunu artırabilmek amacıyla, adaylık başvurusuna ilişkin bilgilendirmelere aşağıdaki linklerden erişim sağlanabilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Şehir Ödülleri Nedir?

Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız.

Kısa Video Filmi için tıklayınız.

Kategoriler için tıklayınız.

Ön Başvuru Formu için tıklayınız.