Loading...
DİKA'dan Kızıltepe Ticaret Borsası'na Stratejik Danışmanlık 09 Şubat 2021 | 14:45

2020 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim 2020 döneminde başarılı bulunan Kızıltepe Ticaret Borsasına ait "Kurumsal Kapasite Geliştirme " adlı teknik destek projesi sözleşmesi Kızıltepe Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Metin SERT ve DİKA Genel Sekreteri Ahmet ALANLI arasında 09.02.2021 tarihinde imzalandı.

Dicle Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında Kızıltepe Ticaret Borsamızın 2021-2024 Stratejik Planı hazırlanacak, Yeni Stratejik Plana uygun olarak TOBB akreditasyonu yenilenecek, buna ek olarak yeni stratejik plana uygun olarak yazılımlar yenilenecek ve akreditasyon sistemine uygun olarak güncellenecektir. Teknik Destek Projesi kapsamında Kızıltepe Ticaret Borsasının kurumsal kapasitesi geliştirilecek daha kapsamlı ve daha etkin hizmet vermesi sağlanacaktır.

Proje kapsamında; Kızıltepe Ticaret Borsasının kurumsal kapasitesi geliştirilecek daha kapsamlı ve daha etkin hizmet vermesi sağlanacaktır. Özellikle kurumsal kapasitenin geliştirilmesi tarımsal ürün tedarikçileri olan müstahsillere ve Ticaret Borsası Üyelerine daha iyi hizmet verilmesini sağlayacaktır. Daha iyi hizmet ile tarımsal yerel ürünlerin üretim ve veriminin artırılarak ticarileştirilmesine katkı sağlayacaktır.