Loading...
Haber Galerisi
Batman'da Enerji Zirvesi 18 Mayıs 2021 | 17:42

Genel Sekreterimiz Dr. Ahmet ALANLI, Batman Üniversitesi tarafından 20-21 Mayıs 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan “Enerji Zirvesi” - Enerji Verimliliği oturumuna konuşmacı olarak katılım sağlayacaktır.

İki gün sürecek  zirvede konuşmacılar enerji politikaları, enerji yönetimi ve sürdürülebilirlik, bölgesel enerji kaynakları ve ihtiyaçları, yenilenebilir enerji, akıllı şebekeler ve Endüstri 4.0, enerji verimliliği, enerji sorunları ve çözümleri konularında deneyim ve değerlendirmelerini paylaşacaklardır. Böylelikle günümüzün en önemli konularından biri olan enerji alanında ulusal ve uluslararası konuşmacılar, güncel konular hakkında bir anlayış sağlayacak ve katılımcılara enerjinin geleceği için rehberlik edecektir.

Zirve, hem akademik hem de profesyonellerden oluşan uzman konuşmacıların katkılarıyla geniş bir perspektif sunarak enerji alanındaki güncel konuları ve eğilimleri takip etme fırsatı sunacaktır.

İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan zirve, Batman Üniversitesinin web TV, YouTube ve @batman_univ twitter hesaplarından da canlı olarak yayınlanacaktır. Zirve programı ile ilgili detaylara Batman Üniversitesi - Üniversite Hakkında - Batman Enerji Zirvesi - Zirve Programı  adresindeki  Batman Üninersitesi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.