Loading...
18 Kalkınma Ajansına TRC3 Bölgesini Fotoğraflarla Tanıttık 05 Ağustos 2017 | 16:53
Ajansımız tarafından daha önce düzenlenmiş olan fotoğraf yarışmasının fotoğrafları Mardin’de gerçekleştirilen açılış ve kokteyl ile sergilendi.

Ajansımızın düzenlemiş olduğu İnsan - Doğa - Turizm Konulu Fotoğraf Yarışması sonucu dereceye giren 4 fotoğraf ve sergileme ödülü almaya hak kazanan 50 Fotoğraf Mardin’de özel bir alışveriş merkezinde iki gün süren fotoğraf sergisi açıldı. Sabah saat 10 ile akşam 22 saatleri arasında her gün 12 saat sergilenen fotoğraflar ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi. Serginin ziyaretçileri arasında Türkiye’nin dört bir tarafından Mardin’e gelmiş olan 18 kalkınma ajansının tanıtım personelleri ile Kalkınma Bakanlığından yetkililerde yer aldı.

Serginin sonunda fotoğraf yarışmasına Mardin’den katılan yarışmanın birincisi Mustafa Kılıç’a Ajans Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ tarafından plaket takdim edildi. Daha önce Batman’da gerçekleştirilen sergi, Ajansımızın faaliyet gösterdiği TRC3 Bölgesi illerinde (Mardin-Batman-Siirt-Şırnak) daha sonra duyurusu yapılacak yerlerde halkımızın beğenisine sunulacaktır. Serginin düzenlendiği her ilde o ilden yarışmamıza katılım sağlayıp sergide fotoğrafı bulunan katılımcılarımıza katılımcı belgeleri verilecek olup, serginin düzenlendiği ilde dereceye giren yarışmacılarımıza plaket verilecektir.