Loading...
Siirt’te Ajansımızdan Fotoğraf Sergisi 14 Ağustos 2017 | 00:00
Ajansımız tarafından geçmiş aylarda düzenlenmiş olan fotoğraf yarışması fotoğrafları Siirt’te gerçekleştirilen açılış ve kokteylin ardından sergilenerek halkın beğenisine sunuldu.

Ajansımızın düzenlemiş olduğu İnsan - Doğa - Turizm Konulu Fotoğraf Yarışması sonucu dereceye giren 4 fotoğraf ve sergileme ödülü almaya hak kazanan 50 Fotoğraf ile Siirt’te özel bir alışveriş merkezinde iki gün süren fotoğraf sergisi açıldı. İki gün boyunca sergilenen fotoğraflar ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

Serginin açılış kokteyline Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, İl Kültür Turizm Müdürü Remzi Uslu ile ev sahibi sıfatıyla Ajans Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ katıldı.

Serginin sonunda fotoğraf yarışmasına Siirt’ten katılıp dereceye giren fotoğrafçılara Siirt Valisi Ali Fuat Atik tarafından plaket takdim edildi. Daha önce Batman ve Mardin’de gerçekleştirilen sergi, Ajansımızın faaliyet gösterdiği TRC3 Bölgesi illerinden (Mardin-Batman-Siirt-Şırnak) Şırnak’ta da ileriki günlerde belirtilecek yer ve tarihte halkımızın beğenisine sunulacaktır.

Serginin düzenlendiği her ilde o ilden yarışmamıza katılım sağlayıp sergide fotoğrafı bulunan fotoğrafçılara katılımcı belgeleri verilecek olup, dereceye giren yarışmacılarımıza plaket verilecektir.