Loading...
İstanbul Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) Toplantısında Yatırımcılarla Buluştuk 29 Ekim 2017 | 00:00
Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ, İstanbul’da Mardinli İş Adamları Derneğinin (MARİŞ) organize ettiği toplantıya katıldı. İstanbul’da bulunan Mardinli yatırımcılarla bir araya gelen Altındağ, düzenlenen geniş katılımlı organizasyonda bölgemizin yatırım ortamının değerlendirilmesinin yanı sıra devlet destekleri ve teşviklere dair de açıklamalarda bulundu.

MARİŞ binasında sektörel bazlı toplantılar çerçevesinde düzenlenen organizasyona çok sayıda Mardinli İş adamı katıldı. 28 Ekim 2017 Cumartesi günü tertip edilen toplantıda, Mardin bölgesinde yatırım fırsatları ve teşvikler konusu hakkında sunum gerçekleştirildi. Farklı sektörlerden katılımcı kitlesinin programda bulunması ve ilginin yüksek oluşu etkinliğin etkin ve verimli geçmesini sağlarken, yatırımcılar da faaliyete dair teşekkürlerini sundular.

Ajansımızın bölgemize dair hazırlatmış olduğu tanıtım filmi ile başlayan program, devamında Genel Sekreterimizin sunumu ardından bilgilendirmeler ve soru-cevaplar şeklinde devam etti. Bölgeye dair sorular ve Mardin’e özel konuların peşinden devlet destekleri ve teşvikler üzerine konular görüşüldü. Katılımcıların ilgisinden memnun olduğunu ifade eden Altındağ; ‘Bizim sizden beklentimiz, bölgemizin her alanda ve ihtiyaç duyduğu her konuda bağınızın sağlamlığından taviz verilmemesi ve Mardin’e de yatırımlarınızın olmasıdır’’ dedi.

MARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş ise ; “Yönü iyi tayin edilmiş bir iş sizi başarıya götürür. Bizim yönümüzde, ilham kaynağımız da, sevdamız da Mardin” diyerek sözlerini tamamladı.

Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ’a yapmış olduğu sunumdan ötürü, MARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Toplantıya sponsorluk noktasında katkıda bulunan MARİŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abidin Kurt’un plaketi ise Altındağ tarafından verildi. Günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile “DİKA (Dicle Kalkınma Ajansı) Yatırım Fırsatları, Destek ve Teşvikler” toplantısı sona erdi.