Loading...
Haber Galerisi
Ajansımızdan Bölgemize Çağrı Merkezi kazandırmak için faaliyetlerine devam ediyor 14 Ekim 2017 | 00:00


Mardin Yatırım Destek Ofisimizin Mardin’e yatırım yapmaları için Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında teknik destek sağladığı Firmalar sonuçların açıklanması için gün sayarken bir gelişme daha yaşandı. Bu firmaların içinde yer alan Comdata firması Mardin’de yatırım yapmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda ofisimizle irtibata geçen firma yetkilileri Mardin’i ziyaret ederek yer bakmaya geldiler.

Belirlediğimiz 6 farklı mekanda incelemeler yapan firma yetkilileri Mardin’in yatırım için uygunluğunun sinyallerini verdi. Dünya çapında 15 ülkede faaliyet gösteren firmamızın Türkiye Şubesinin Müdürleri Mardin’de bir yatırım yeri açmak için Firmanın menşei ülkesinden onay alma sonrası bu yatırımın Mardin’e geleceğinin sinyallerini verdi.

En az maliyetle en fazla istihdamın sağlandığı en önemli sektörlerden olan Çağrı Merkezi Sektörünün Mardin’e gelmesi ile Mardin’de işsizlik oranını önemli ölçüde azaltacağı beklenilmektedir. Bu ciddi yatırımın önünde oluşabilecek engeller karşı Mardin’de bulunan üst düzey yetkililerin de olumlu görüşlerini alan firma yetkilileri girişimlerine hız kazandırarak bu yatırımı gerçekleştirmek için süreci hızlandıracaklarını bildirdiler.