Loading...
Haber Galerisi
Ajansımız Şırnak’ta Projeleri Tanıttı 22 Kasım 2017 | 15:36


Ajans Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ kendisine eşlik eden Ajans heyeti ile birlikte Şırnak’ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bu ziyaret kapsamında Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan ve Şırnak’taki bazı Ajans paydaşları ile bir araya geldi.

Ajansımızın Şırnak’ta 2017 Yılı Güdümlü Projelerinin son durumu paydaşlarla paylaşıldı. 2017 ve 2018 yıllarında sağlanması planlanan mali destek programlarının hazırlık çalışmalarının Şırnak ilinin ihtiyaçları doğrultusunda şekillenmesi için Şırnak Valimiz Mehmet Aktaş ile geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Şırnak Üniversitesi Rektörü Mehmet Emin Erkan ile yapılan görüşmede Ajans ve üniversite iş birliğinin önemi vurgulandı. Şırnak ilimiz için üniversite ile yapılması gereken çalışmalar gündeme geldi. Şırnak ve ilçelerinin mevcut durumu ve ekonomik kalkınmanın sağlanması için ilin ihtiyaçları doğrultusunda projelerin hayata geçirilmesi gerektiği dile getirildi. Şırnak’ta gerçekleştirilecek güdümlü projelerin sürdürülebilirliği açısından üniversitenin bu projelerde yer alması konusunda mutabık kalındı.